Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2017 19:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Transplantace hlavy a nejlepší kebab. Sleduj debutový díl seriálu Freshnews, odteď každou neděli na našem YouTube kanále

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Připravili jsme si pro vás nový formát videí, který by neměl chybět v žádném kvalitním magazínu.

Od dnešního dne najdeš každou neděli v 18:00 na našem YouTube kanále nový díl seriálu Freshnews, který spouštíme právě dnes pilotním dílem. Pokud se ptáte, proč až teď, odpověď je velmi jednoduchá. Nikdy jsme nechtěli dělat tento formát tím dobře známým a velmi jednoduchým způsobem, který spočívá v shromažďování videí z YouTube do jednoho. Takto funguje nejen v zahraničí na denní bázi mnoho magazínů i pseudomagazínů, se kterými se nemáme důvod předbíhat.

Šéfredaktorka Freshfem Deniska tě bude v pravidelných týdenních intervalech zásobovat těmi nejdůležitějšími novinkami z domova i ze světa, takže budeš stále v obraze. Časem se můžete těšit na atraktivní hosty a také zajímavé soutěže, přičemž na tu první se můžeš těšit již příští týden. Teď už ale souhrn všeho, co se stalo za poslední týden v pěti minutách.

Domů
Sdílet
Diskuse