Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2017 16:08
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Zpěvačka Pink vychovává své dítě jako pohlavně neutrální. Willow se prý nemá cítit, že ji svět tlačí do ženskosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pink chce, aby i děti mohly rozhodovat o tom, jak je bude svět vnímat.

Kariéra legendární zpěvačky Pink se táhne už déle než dvě desetiletí a spolehlivě můžeme říci, že inspirovala statisíce lidí po celém světě. Její filozofie je o tom, že by měl mít každý právo dělat si, co chce a kašlat na vnímání ostatních a celkovou komfortnost mezi jinými lidmi. A 38letá zpěvačka si za jejími slovy i stojí, od doby, co vběhla do světa showbyznysu, se její názory se podle jejích vlastních slov téměř vůbec nezměnily. Možná tě však překvapí fakt, že Pink vychovává svou dceru Willow s manželem Carey Hartem jako pohlavně neutrální.

 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

Pink totiž myslí své liberální názory vážně a aplikuje je i na pravidla v její domácnosti. Tvrdí, že by nikdy nechtěla, aby její dcera Willow měla pocit, že je tlačena do „předdefinované“ ženskosti. Tam však její podpora neutrálních pohlaví nekončí. Nedávno vezla Willow do školy a na tamních záchodech visel plakát podporující právě rovnost a neutralitu pohlaví. Pink něj napsala slovo „progres“ přidala podpis a dokonce i malou kresbičku. „Myslím, že je to úžasné. Jsem šťastná, že i děti mají přístup ke konverzaci o podobných tématech.“

 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

Vše navíc jen podtrhuje zpěvaččin projev, když tento rok na MTV přebírala ocenění Michael Jackson Video Vanguard Award. Pink prozradila publiku, že za ní jednou Willow přišla a svěřila se jí, jak si myslí, že je nejošklivějším člověkem ve škole a vypadá jako chlapec s dlouhými vlasy. „Utíkala jsem domů a vytvořila jsem jí prezentaci v PowerPointu, kde byly mnohé androgynní hvězdy, které ignorovaly názory ostatních a žily si jen svou vlastní pravdu. Každý si z nich dělal legraci, ale ony to zvládaly a šly si za svým. A během toho nás všechny nepřestávaly inspirovat. A to byly hvězdy jako Michael Jackson, Prince, Elton John nebo Freddie Mercury.

 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

Domů
Sdílet
Diskuse