Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2017 15:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Všimli si v posilovně, že dvě modelky mají oblečení jen namalované? Pokreslené postavy lidi přiváděly do rozpaků

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Stačí šikovné ruce a do posilovny se můžeš vydat i téměř nahý.

Jmenuje se Jen The Body Painter ve videích využívá dlouholeté zkušenosti z toho, že ženám i mužům zkrášluje těla obyčejnými barvami. Místo toho, aby museli lidé nosit oblečení, si je Jen postaví do svého ateliéru a potom z nich v průběhu pár hodin vytvoří to, co právě potřebuje. V jednom ze svých nejnovějších videí si na pomoc zavolala modelky Mariu a Sarah, které souhlasily s výzvou, že si na sebe obléknou výlučně miniaturní kalhotky tělové barvy a nenápadně si zakryjí bradavky, načež se společně vydají do nejbližší posilovny Planet Fitness.

Původní plán zněl tak, že po příchodu do posilovny jen zjistí, zda je vůbec prakticky téměř nahé pustí k samotným strojům, ale pracovnice si zpočátku vůbec nevšimla, že modelky nejsou oblečené a následně se vyjádřila, že klidně mohou vstoupit, protože v posilovně nikoho za vzhled či tělo nesoudí. Modelky si tak na pár minut vyzkoušely zacvičit mezi nic netušícími lidmi a pak se staly i objekty zvědavých pohledů. Pokud máš ve svém okolí zručného umělce, který umí přesvědčivě malovat na tělo, klidně se do posilovny vydej nahý i ty, ale dávej si pozor na to, zda je všechno zakryto tak, jak má být.

Domů
Sdílet
Diskuse