Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2018 20:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmuse letos uvidíme v ringu. Nepůjde o show, ale opravdovou sportovní událost

HUDBA
Uložit Uložené

Takto to dopadne, když vášeň přeroste v profesionální ambice.

Všichni velmi dobře víme, že Rytmus si své záliby vybírá velmi impulzivně, ale když se jednou do něčeho pustí, snaží se dostat na úroveň těch nejlepších. Samozřejmě, nemusíme brát v úvahu rap, protože ten už dávno snědl, za všechno raději zmíníme například nedávnou dobu, kdy ho bavily filmy a účinkování v nich.

Krátce nato však přišel člen Kontrafaktu s novým nápadem, který pravděpodobně vznikl během jedné z jeho návštěv Thajska, kde je podstatně jednodušší věnovat se bojovým uměním.

Nadšení však přinesl i domů, začal aktivně trénovat box, obklopovat se úspěšnými sportovci v tomto oboru a dotáhl to skutečně vysoko. Včera se na jeho Instagramu totiž objevil obrázek s popisem, že se na dohodl na spolupráci s organizací XFN, která má na svědomí obrovské akce v bojových sportech.

Zatím mnoho podrobností neznáme, ale důležité je, že se Rytmus nechystá na zápas jako na show, ale na profesionální sportovní událost. Určitě se je na co těšit a o všem vás ještě budeme informovat.

Domů
Sdílet
Diskuse