Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2018 14:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Plus size modelka Ashley Graham okouzlila svět kampaní s vlastní matkou. Své oblejší křivky očividně zdědila po ní

MÓDA
Uložit Uložené

Modelka představila svoji novou kolekci s nečekanou kolegyní.

Modeling už minimálně pár let není výlučně pro hubené dívky a ženy, o čemž svět nejlépe přesvědčuje Ashley Graham. Ashley se do povědomí veřejnosti dostala ještě v roce 2015, protože se jako první plus size modelka dostala do magazínu Sports Illustrated a od té doby si užívá kariéru na velmi vysoké úrovni.

Dnes stále pouze 30letá modelka má za sebou spolupráci s nejznámějšími značkami a jednu z nich si udržuje velmi blízko svého srdce, protože i tento rok vymysleli se značkou Swimsuits For All novou kolekci plavek, která má být určena pro každou ženu bez ohledu na to, jakou má postavu. Ashley však své fanoušky překvapila, protože do kampaně na propagaci nejnovější kolekce si nezavolala žádné kolegyně z branže, ale svou vlastní mámu.

Linda Graham má 53 let a na svůj věk vypadá fantasticky, o čemž svědčí i komentáře lidí pod fotografiemi na Instagramu, které Ashley s mámou přidaly. Samotná modelka přece jen přiznala, že svou postavu získala od mámy, a tak není divu, že to oběma v Maroku mimořádně slušelo.

Mom in my latest string bikini is making me feel ways

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham),

Domů
Sdílet
Diskuse