Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2018 v 17:00
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Porazil 4000 žen a dostal se do finále soutěže krásy, ale pak přiznal, že je muž. Mladík Ilay prý vždy věděl o své přednosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mladý muž oklamal tisíce hlasujících lidí.

Mužská a ženská krása nejsou v žádném případě protipóly, o čemž celý Kazachstán přesvědčil mladý muž ve finále ženské soutěže krásy. Ilay Dyagilev oslavil 22. narozeniny, a pak se se svými kamarády vsadil, že se přihlásí do národní soutěže krásy Miss Virtual Kazakhstan, kde měl velkou konkurenci v podobě více než 4000 potenciálních modelek.

Ilay prý vždy věděl, že ho příroda obdařila příjemnými rysy obličeje, a tak mu nedělalo problém dát si na hlavu paruku a zapózovat na několika fotografiích, z nichž pak lidé vybírali nejkrásnější soutěžící prostřednictvím internetu. Mladý muž postoupil i přes semifinálové kolo, kde se počet soutěžících snížil na 16, avšak pak si řekl, že jeho experiment zašel už příliš daleko. Na veřejnosti prohlásil, že je ve skutečnosti mužem, což překvapilo zejména organizátory, ale i tisíce lidí, kteří pro ženu s údajným jménem Alina Alieva hlasovaly.



Ilay se pak vyjádřil, že cílem jeho experimentu bylo poukázat na to, že spousta mladých žen dnes vypadá téměř identicky. Využívají stejný make-up, stejný styl a věří tomu, že jsou krásné jen díky následování módních trendů, ale to podle něj není ani zdaleka pravda. Sympatický Ilay v budoucnu neplánuje používat svou ženskou identitu ve svůj prospěch a nechce se už zapojovat do žádných soutěží, protože svůj argument již podložil výsledky a vyhrál i sázku s kamarády.

Domů
Sdílet
Diskuse