Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. února 2018 21:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Usmívající se Hitler i Eva Braunová. Na veřejnost se dostaly nejnovější záběry ze soukromé kolekce nacistického diktátora

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nacistický vůdce se opět vrátil díky dosud nezveřejněným záběrům.

Nacistický diktátor Adolf Hitler má na svých rukou krev milionů lidí. Do dnešních dnů se neustále objevují záznamy, zprávy a dokonce i videa z archivů, které zachycují Hitlera v dosud neviděných momentech. Jedno video se na veřejnosti objevilo i v posledních dnech, přičemž Hitlera zachycuje v šťastnějších momentech a neobjevuje se v něm výhradně samotný diktátor.

Na kameře pózuje i jeho partnerka Eva Braunová, ale nechybí ani vysocí nacističtí pohlaváři jako Himmler či Goebbels. Záběry pocházejí z letního sídla Adolfa Hitlera nacházejícího se v bavorských Alpách. Sídlo s názvem Berghof dostalo novou tvář v polovině 30. let minulého století a Hitler tam trávil obrovské množství času. Pravidelně v něm organizoval různé schůzky a večeře, což nakonec způsobilo, že místní obyvatelé i houfy turistů chodívali diktátora sledovat z okolí.

Nacisté museli kvůli bezpečnostní hrozbě přepracovat způsob obrany sídla a Berghof dostal i speciální vybavení jako protiletadlové zbraně. Po druhé světové válce bylo zbouráno, aby tam nemohli chodit příští obdivovatelé Hitlera, ale samotné místo je dodnes vyhledáváno turisty.

Domů
Sdílet
Diskuse