Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2018 14:33
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Nejpokročilejší digitální supermodelka uchvátila svět. Značky si ji najímají i přesto, že existuje jen na obrazovkách

MÓDA
Uložit Uložené

Shudu Gram je překrásná, ale mimo internet ji nenajdeš.

V podstatě se to dalo čekat. Podle mnoha expertů nejsou největší hrozbou digitální doby strašidelné masové ztráty zaměstnání kvůli umělé inteligenci, ale něco úplně jiného. Doba má pokročit tak, že počítače budou schopny vytvořit alternativní realitu, kterou nebudeme schopni oddělit od té skutečné. Zařízení se naučí počítat s každým jedním faktorem okolního prostředí a grafické dovednosti povýší na intergalaktický level.

Počítače se však dnes stále musí spoléhat na lidskou pomoc, aby zmátly desetitisíce lidí. Přesně to se totiž podařilo digitální supermodelce Shudu Gram, která je od reálné ženy k nerozeznání. Na molu ji sice neuvidíš, ale na Instagramu je více než populární a, soudě podle komentářů, drtivá většina lidí dodnes netuší, že jde jen o digitální model.

Postaral se o něj 28letý Brit jménem Cameron Jones Wilson a nutno uznat, že odvedl perfektní práci s každým kouskem virtuálního těla. Shudu je totiž skutečně nádherná. A ocenit ji už stihli nejen fanoušci, ale například i populární značky. Nedávno modelka promovala například rtěnky Rihanniny značky Fenty Beauty. No co, poznal bys, že nejde o skutečné lidské tělo?

Domů
Sdílet
Diskuse