Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2018 8:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Od jódlování ve virálním videu až na festival Coachella! Teprve 11letý Mason nastartoval raketově svou kariéru

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Malý kluk ovládl ve velmi krátkém čase internet.

Jeho jméno zní Mason Ramsey, nedávno oslavoval své 11. narozeniny a v průběhu posledních dvou týdnů se proměnil z neznámého chlapce na obrovskou hvězdu. Mason miluje zpěv, ale ve svém nevelkém městě Golconda ve státě Illinois neměl tolik příležitostí, kde by mohl svůj talent projevit.

Od jódlování ve virálním videu až na festival Coachella! Teprve 11letý Mason nastartoval raketově svou kariéru
Zdroj: birchbox

Zastavil se proto v místním obchodě Walmart, kde si jen tak rozbalil vlastní pěveckou chvilku. Mason zazpíval skladbu Lovesick Blues od Hanka Williamse, přičemž nevynechal ani pasáže, kde se jódluje. Právě díky svému jódlování a pisklavému hlasu se stal středem pozornosti. Objevil se už i v show Ellen, kde ho moderátorka vyzpovídala, a momentálně se připravuje na vystoupení na jednom z nejznámějších festivalů na celém světě.

Festival Coachella začíná ve Spojených státech amerických právě 13. dubna a malý Mason už dostal pozvání od několika hudebníků, aby se k nim přidal na pódiu. Největším jménem ve hře by měl být dokonce raper Post Malone, který by si chtěl s Masonem zazpívat před desítkami tisíc lidí, ale touží po něm tolik interpretů, že 11letý zpěvák nemá šanci vyhovět každému z nich. Na Coachelle se objeví interpreti jako The Weeknd, Beyoncé či Eminem, a tak si možná Mason právě nastartoval hvězdnou kariéru.

Domů
Sdílet
Diskuse