Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2018 14:26
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

John Travolta je v gangsterke Gotti neľútostným a brutálnym mafiánom, ktorý vládne tvrdou rukou podsvetiu New Yorku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po odkladoch premiéry sa zdá, že snímka konečne zamieri do amerických kín už budúci mesiac.

Gangsterka Gotti vyrozpráva skutočný príbeh taliansko-amerického mafiána Johna Gottiho (John Travolta). Svojho času išlo o jedného z najvplyvnejších mafiánskych bossov, ktorý úplne ovládal podsvetie New Yorku v 80. rokoch. Predával drogy, porno, organizoval únosy, vydierania, krádeže a prevádzkoval ilegálne herne.

Jeho mocenský rast nám vo svojom filme ukáže režisér Kevin Connolly. Okrem Travoltu uvidíme aj Kelly Preston, Stacyho Keacha, Pruitta Taylor Vincea, Chrisa Mulkeya či Ellu Bleu Travolta.

Filmu sa americkí diváci mali dočkať v decembri (prosinec) minulého roka, projekt však prišiel o svojho distribútora (Lionsgate). Do amerických kín sa teda dostane budúci mesiac, konkrétne 15. júna (červen) 2018. Nižšie si môžete pozrieť klip priamo z filmu a následne trailer. Myslíte, že sa dočkáme kvalitnej gangsterky?

Domů
Sdílet
Diskuse