Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2018 20:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Opět můžeš Facebook zaspamovat barevnými komentáři. Fanoušci se radují z gólu či podporování národních mužstev

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sociální síť potěšila fanoušky u příležitosti mistrovství světa.

Sociální síť Facebook při různých příležitostech ozvláštňuje své uživatelské prostředí funkcemi, které mají vykouzlit úsměv na tvářích návštěvníků. Kdysi mezi reakce zařadila i duhovou vlajku, a nedávno se po českém internetu začal šířit hoax o tom, že si v komentářích můžeš ověřit zabezpečení vlastního účtu. Naštěstí momentální spam v komentářích zejména zahraničních stránek spočívá v jednoduché oslavě probíhajícího mistrovství světa ve fotbale.

Facebook si připravil fráze, které fanoušci používají k povzbuzování národních mužstev a po kliknutí je proměnil na barevné animace. Tvá obrazovka se najednou změní na létající fanouškovské předměty, přičemž každý národní tým dostal specifické předměty. Po kliknutí na jeden komentář ti po obrazovce budou létat šály a trubky, ale po kliknutí na jiný komentář budeš mít šanci pokochat se rukavicemi či čepicemi.

Pokud chceš prostě jen vyjádřit euforii, Facebook nezapomněl ani na tebe. Do komentářů stačí napsat „Goaaal“, díky čemuž se ti před očima objeví animace míče trhajícího síť a radost diváků. I když samozřejmě nejde o žádnou výraznou novinku, sociální síť nám alespoň umožnila zaspamovat si trochu v komentářích a přidala k tomu i parádní animace, takže proč novou možnost nevyužít.

Domů
Sdílet
Diskuse