Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2018 11:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dennis Rodman pozval Kanyeho do Severní Koreje. Byl by rád, kdyby byla návštěva inspirací pro další album

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kanye ani netuší, jak jednoduše získal pozvání do izolované země.

Severokorejský diktátor Kim Čong-un je velkým fanouškem basketbalu. Oblíbil si amerického hráče Dennise Rodmana, který se v posledních letech stal pomyslným velvyslancem v izolované zemi, kam pravidelně létá na návštěvy. Možná si to uvědomil i Kanye West, protože nedávno na svůj Twitter zavěsil fotku s dresem Chicago Bulls podepsaným právě od Rodmana.

V příspěvku basketbalistu označil za jednu ze svých největších inspirací a dodal, že Rodman neustále bourá bariéry díky svému nezávislému myšlení. Kanye mu očividně efektivně zahrál na city, protože Rodman v interview s US Weekly rovnou rapera pozval do Severní Koreje.

Rodman prohlásil, že Kanyeho respektuje, protože odvádí skvělou práci a rád by s ním jednoho dne začal spolupracovat. Basketbalista by byl rád, kdyby s ním Kanye letěl do KLDR a ze společného týdenního výletu pak udělal nové album nebo skladbu.

Zatím není známo, zda by měl Kanye zájem o cestu do izolované země, kde vládne diktátor, ale po nedávných vyjádřeních o otroctví vyvolal pořádný rozruch, který využil ve svůj prospěch při vydávání nového alba. Možná podobnou taktiku využije i v letadle směřujícím do KLDR.


Domů
Sdílet
Diskuse