Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2018 10:05
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Drzá opilá princezna, sarkastický démon a elfové. Tvůrce Simpsonových se ve fantasy komedii Disenchantment vrací v nejlepší formě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Díky Comic-Conu tu konečně máme regulérní trailer k novince Matta Groeninga. A vypadá opravdu skvěle!

Animovaný komediální fantasy seriál Disenchantment jistě zaujme všechny fanoušky Simpsonových a Futuramy. Stojí za ním právě jejich tvůrce Matt Groening, který se s novým projektem vrací po dlouhých 20 letech. Seriál nás zavede do středověkého království Dreamland.

Hlavní postavou bude rebelská princezna s problémy s alkoholem a společnost jí budou dělat osobní démon Luci a elf Elfo. Netflix pro nás připravil 10 epizod, a přestože jsme z projektu už dostali nadílku prvních obrázků i krátký teaser, dnes si konečně můžeme vychutnat i regulérní trailer.

Soudě podle něj se zdá, že Groening skutečně naváže na to nejlepší ze Simpsonových a Futuramy a my se dočkáme svižného a pořádně zábavného dobrodružství. Princezna působí sympaticky, stejně jako její side-kick.

V jádru nás zřejmě čeká něco jako coming-of-age příběh o hledání sama sebe, akorát při tom budou hrát roli i alkohol, elfové, démoni a ostatní fantasy havěť.

Bude zajímavé sledovat, jak Groening svůj pověstný humor využije ve fantasy kulisách. Postavám hlasy propůjčili Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre, Tress MacNeille a Billy West. Premiéry se dočkáme 17. srpna 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse