Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2018 12:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Youtuber Logan Paul chce bojovat v UFC. Vyzval rovnou McGregora

ZAJÍMAVOSTI UFC YOUTUBE
Uložit Uložené

Logan prý celý život sportuje, takže by mu UFC nedělalo žádný problém.

Možná si vzpomínáš na skandál, který se na internetu objevil počátkem roku. Americký youtuber Logan Paul zajel se svými kamarády do Japonska, kde se šli podívat do sebevražedného lesa.

V hustém porostu občas strážníci najdou oběšená těla, což se podařilo i Loganovi a navzdory citlivému přístupu k situaci, v níž se mrtvý člověk ocitl, začal tělo okamžitě natáčet a smát se.

Velká kritika však postupem času vytratila a momentálně se Logan připravuje na boxerský souboj s internetovým kolegou.  

Už 25. srpna se Logan a KSI postaví do ringu, aby si změřili své síly, přičemž v krátkém interview pro bulvár TMZ se Logan se svým bratrem rovnou pustili do vyprávění o budoucí kariéře v UFC. Zatímco KSI si změří síly s Loganem, jeho bratr Jake Paul bude chtít dát vyučenou Dejimu.

Logan sebevědomě prohlašoval, že celý život trénoval a běhával, takže s kondicí ani bojovými sporty nemá žádný problém. Prý by neměl problém postavit se wrestlerovi CM Punkovi, který WWE vystřídal za UFC, a to je destinace, kde by nejraději skončil i Logan.

Doporučeno
Česká MMA hvězda Matěj Peňáz: Vémola mě překvapil, v Oktagonu mám právo na titul. Chci se dostat do UFC Česká MMA hvězda Matěj Peňáz: Vémola mě překvapil, v Oktagonu mám právo na titul. Chci se dostat do UFC 16. ledna 2024 13:00

Nešetřil prohlášeními, že by mu nedělal problém nejen CM Punk, ale chtěl by si změřit síly přímo s Conorem McGregorem. Souboj mezi youtubery přitom vypadá profesionálně, protože všichni čtyři cestují po světě na tiskové konference a zřejmě si mnou ruce, jak si ze svého zápasu namastí kapsy.

Domů
Sdílet
Diskuse