Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2018 v 16:20
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Henry Cavill už není Superman! Herec se údajně vykašlal na roli i celé DCEU, bude se věnovat Zaklínači

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

DCEU postupně umírá a Man of Steel nepřipadá v úvahu.

Tak tohle jsme nečekali. Hollywood Reporter ohlašuje odchod Henryho Cavilla z DCEU. Celé to mělo začít, když padla jednání mezi Cavillovou stranou a Warnery ohledně camea Supermana v Shazamovi.

Zatím nevíme proč, ale Cavill se do camea asi nehrne a navíc se zdá, že už vůbec nemá chuť pokračovat v roli Supermana. Je to zvláštní, protože před 4 měsíci Collideru řekl, že chce natočit Man of Steel 2.

Přiznal, že ve studiu vedou hodně rozhovorů, a to i s konkrétními tvůrci. Chtěl vyprávět několik příběhů a zdálo se, že je vše v pořádku.

Zdroje Hollywood Reporteru však hovoří jasně a s Cavillem do budoucna už nepočítají. Podporuje to i nedávná castingová novinka ohlašující Cavilla v roli Geralta z Rivie v připravovaném seriálu Witcher od Netflix.

Na oficiální informace si ještě budeme muset počkat, ale zdá se, že DCEU se i nadále nedaří.

Podle všeho se místo Supermana zaměří na Supergirl. Zdá se, že končí Batman, Superman a možná i Flash, protože už i ohledně něho je ticho až příliš dlouho.

Domů
Sdílet
Diskuse