Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2018 16:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nový iPhone XS má první problém. Stovky lidí, kteří ho dostali do rukou, si stěžují na slabý a vypadávající signál

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Čerstvé kusy se možná setkávají s nedostatky.

Spuštění výroby a prodeje nových zařízení se občas neobejdou bez větších či menších problémů. Nové mobilní telefony od Apple se okamžitě po představení staly obrovským hitem a naštěstí nezačaly spontánně hořet a vybuchovat, avšak ani Apple problémy neobešly.

Na internetu se začaly objevovat první příspěvky od nespokojených uživatelů, kteří již mají iPhone XS a XS Max k dispozici. Stěžují si na slabý mobilní i Wi-Fi signál, který měl být oproti starším Apple výrobkům na mnohem vyšší úrovni.

Negativní zkušenosti se objevily na Redditu, MacRumors či přímo na Apple fóru. I když se hned objevily spekulace, že by mohlo jít o výrobní vadu s přijímačem signálu, zřejmě půjde jen o nevelkou komplikaci, kterou bude možno odstranit aktualizací softwaru.

Analýzu problému vzali jednotliví uživatelé vážně, což si můžeš na vlastní oči ověřit na Redditu.

Kontrolovali a měřili signál, porovnávali poskytovatele datových služeb a stěžovali si na to, že oproti starému iPhonu 8 či telefonům s Androidem neztráceli signál tak intenzivně jako s novým Apple zařízením.

Lidé měli v mnoha případech pocit, že problém se signálem zažívají jen oni. Na druhé straně, část uživatelů hlásila rychlostní posun vpřed.

Domů
Sdílet
Diskuse