Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2018 20:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Potřebujeme k životu živočišné produkty? Natália přichází s fakty, proč omezit konzumaci masa a mléka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Natália Pažická se věnuje šíření povědomí o různých společenských problémech prostřednictvím svého Instagramu a videí na YouTube.

 

Natálii Pažickou už můžeš znát například z videa, kde se kriticky vyjadřovala k fast fashion a plastům nebo také z focení pro projekt REFRESHER dívka, kde jsme se o ní dozvěděli něco více.

Talentovaná studentka módy v Amsterdamu se na fungování dívá o něco kritičtěji než mnozí z nás a jejím cílem je v první řadě zvýšit povědomí o problémech souvisejících se zdravím lidí a také naší planety.

V druhém pokračování své série #everyindividualmatters se věnuje živočišným produktům a jejich vlivu na lidský organismus. Poukazuje na fakt, že jejich produkce působí v nadměrné konzumaci negativně nejen na nás samotné, ale i na životní prostředí.

Pokud tě tedy zajímá, jak funguje produkce mléka, odkud se k nám dostává nejvíce nezdravých ryb a kolik zvířat průměrně člověk za život zkonzumuje, určitě si nenech ujít nové video od Natálie. Do komentářů nám klidně napiš svůj názor na tento dlouhodobý společenský problém, ale nezapomeň na fakta a argumenty.

Domů
Sdílet
Diskuse