Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2018 21:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zlatník z Paříže a šatník z Itálie. Milion Plus má další videoklip

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Album KML se těší velkému úspěchu, ale kluci nezahálejí a vydávají další vizuál.

Český label Milion Plus má za sebou nejaktivnější a zároveň nejúspěšnější rok existence. Dočkali jsme se několika sólových i společných projektů, které se právem těšily velké pozornosti a určitě je ještě budeme mít možnost hodnotit v žebříčcích. Podstatné však je, že kluci udělali obrovský kus práce a pomalu vytvářejí silné hudební impérium.

A jako bonus se jim při tom všem dostává obrovské pozornosti, což potvrzují vyprodanými zastávkami v rámci aktuálně probíhající Rehab Trip Tour. Vedle toho všeho ještě stíhají velmi aktivně točit videoklipy a nyní jsme se dočkali hned dalšího. Samozřejmě, jde o vizuál na skladbu z nejnovějšího projektu KML, konkrétně Oběžná dráha.

Na ní přispěli slokou Yzomandias, Karlo, Jickson a Kamil Hoffmann, zatímco produkci doplnil Dokkeytino. Během celého roku byl dvorním tvůrcem M+ klipů Jan Strach, kterému patří pochvala i tentokrát.

Domů
Sdílet
Diskuse