Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2018 16:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Šoférka si na benzínku prišla natankovať Teslu. Niekoľko minút nechápala, kde nájde nádrž

TECH
Uložit Uložené

Vo vtipnom videu jej napokon prišiel na pomoc ochotný chlapík.

Internet sa v tejto chvíli parádne zabáva na videu, ktoré zachytáva neznámu blondínku na čerpacej stanici, kam si prišla dotankovať svoju Teslu. Pravdupovediac, ako sa neskôr dozvieš z videa, elektromobil zrejme nepatril jej, ale priateľovi či rodinnému príslušníkovi, ktorý žene zabudol vysvetliť, že šoféruje auto na elektrický pohon a nepotrebuje doň dopĺňať benzín.

Šofér so spolujazdcom neverili vlastným očiam, keď zastavili za Teslou na benzínke, ale umožnili slečne pohľadať otvor nádrže. Výborne sa na nej bavili, keď síce otvor nenašla, avšak napriek tomu sa pokúšala palivo do auta načerpať.

V zúfalstve už otvorila aj kufor, či náhodou konštruktéri z Tesly nemysleli progresívne a neumiestnili ho rovno do interiéru.

Muži, ktorí celú situáciu natáčali, sa napokon nad ženou zľutovali. Jeden z nich vystúpil a šiel jej vysvetliť, že zrejme s autom na benzínke nepochodí, pretože ho musí nechať nabiť pomocou elektriny.

Slečna aj po vysvetlení vyzerala trochu zmätene, a tak snáď nabudúce bude vedieť, kam s Teslou treba zájsť. Časť komentujúcich pritom pochybuje o tom, či ide o autentické video, alebo bola situácia zinscenovaná.

Domů
Sdílet
Diskuse