Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2019 13:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Posedlá žena poslala muži 159 tisíc textových zpráv po prvním rande. Chtěla se vykoupat v jeho krvi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jacqueline momentálně čeká na své soudní líčení.

Na internetu můžeš potkat budoucí lásku, ale i bláznivou ženu, která ti ze života udělá peklo. Jacqueline Claire Ades naneštěstí patří do té druhé skupiny. Informovali jsme tě o ní už před pár měsíci, avšak na povrch nyní vyšly nové informace o tom, jak se Jacqueline seznámila s nejmenovaným mužem údajně přes službu Luxy, což je seznamka pro milionáře.

Žena s mužem šla na první rande, kde se do něj beznadějně zamilovala a okamžitě si s ním začala představovat budoucnost. City však nebyly opětované. Muž jí slušně naznačil, že po prvním rande už nemá zájem se dále setkávat, ale Jacqueline se nenechala odradit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Carmen (@magicaldelight),

Svému vysněnému muži začala vypisovat textové zprávy, přičemž v průběhu měsíců mu podle prvotní verze měla poslat přes 65 tisíc zpráv. Jak vyplývá z policejních dokumentů zveřejněných jen před pár dny, Jacqueline vyvolenému poslala až 159 tisíc textových zpráv.

Vyhrožovala mu v nich, vyznávala mu lásku a očividně projevovala příznaky duševní poruchy. V jedné zprávě mu slíbila, že si naporcuje jeho ledviny, jindy zase chtěla nosit jeho orgány a části těla jako oblečení. Prohlásila, že by se ráda vykoupala i v jeho krvi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Carmen (@magicaldelight),

Žena muže ale obtěžovala i ve skutečném světě a v červenci 2017 ji museli policisté eskortovat z jeho pozemku. Následně si policistům stěžoval ještě dvakrát, přičemž v dubnu roku 2018 našel Jacqueline koupat se ve vaně jeho vlastního domu. Muži zákona pak v jejím autě našli řeznický nůž a žena byla zatčena.

Vytyčili jí datum soudního jednání a propustili ji na svobodu, což neměli dělat, protože Jacqueline za pár dní přišla za mužem do práce a vydávala se za jeho manželku. Následně ji zatkli znovu a dodnes sedí ve vězení, kde čeká na svůj únorový soud.

Domů
Sdílet
Diskuse