Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2019 15:25
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Spider-Man se v traileru pro Far From Home spojuje s Mysteriem a Nickem Furym

Spider-Man se v traileru pro Far From Home spojuje s Mysteriem a Nickem Furym
Zdroj: Marvel Comics
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový Spider-Man, Captain Marvel a Avengers: Endgame. Fanouškové Marvelu se mají na co těšit.

Spider-Man: Far From Home se již nachází ve fázi postprodukce, o čemž jsme tě informovali i v našem článku, kde jsi mimo jiné mohl najít množství fotografií z natáčení. Dlouhou dobu jsme však museli čekat na debutový trailer, který byl dosud v nedohlednu. To se ale mění dnešním dnem, kdy nám tvůrci konečně odhalili první záběry.

Na ty jsme se těšili už od momentu, kdy zdroj pro portál Collider potvrdil, že studio upoutávku na nového Spider-Mana vypustí už v prosinci. Nakonec ji však viděli jen účastníci Comic-Conu a my jsme si museli počkat o trochu déle. Po traileru pro Captain Marvel a Avengers: Endgame už tedy konečně přichází i akce s mladým Tomem Hollandem.

Z dávno potvrzených informací o příběhu víme, že se bude odehrávat až po událostech posledních Avengers, a tak bylo všem jasné, že Thanosovo dílo zkázy nakonec Peter Parker přežije. Pavoučí muž se tentokrát vydá na cestu Evropou, přičemž během natáčení navštívil kromě slavných Benátek i Liberec či Prahu.

Upoutávka slibuje další zábavná dobrodružství, na jaká jsme u hláškujícího Toma Hollanda už od jedničky zvyklí. Tentokrát ale nebude jediným hlavním klaďasem. Na scénu totiž přichází Mysterio alias Jake Gyllenhaal a zdá se, že si s nepřáteli poradí i bez Spideyho.

Kromě Hollanda (Spider-Man/Peter Parker) můžeme ve filmu počítat s herci jako Zendaya (Michelle), Jake Gyllenhaal (Mysterio/Quentin Beck), Michael Keaton (Adrian Toomes/Vulture), Marisa Tomei (teta May), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Cobie Smulders (agentka Maria Hill) či Jon Favreau (Happy).

Takto perfektně mimochodem vypadá Spideyho stealth kombinéza

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa i have so much money im batman (@mr.holland2013),

Česká premiéra je naplánována na 4. července 2019. Příštích marvelovek se v kinech tedy dočkáme v pořadí Captain Marvel, Avengers: Endgame a Spider-Man: Far From Home. Na kterou ze jmenované trojky se nejvíc těšíš? A co říkáš na debutový trailer?

Spider-Man se v traileru pro Far From Home spojuje s Mysteriem a Nickem Furym
Zdroj: Marvel Comics

Domů
Sdílet
Diskuse