Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2019 12:51
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Americká běžkyně má ráda tratě ve tvaru penisu. Svými kousky se chlubí na Instagramu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Chodíš si taky občas zaběhat?

Na Instagramu už v dnešní době můžeš najít skutečně cokoli. Třiatřicetiletá Američanka Claire například prostřednictvím svého účtu přidává běžecké tratě ve tvaru penisu. K této neobvyklé pravidelné aktivitě se přitom údajně dostala úplnou náhodou.

Rodačka z New Jersey měla v roce 2015 během Dne díkůvzdání navštívit svého bratra v Kansas City. V té době se už věnovala běhání, ale protože se v cizím prostředí příliš nevyznala, během provádění fyzické aktivity jednoduše zabloudila.

Když si však později otevřela aplikaci zaznamenávající její běh, neubránila se smíchu. Její trať se totiž výrazně podobala mužskému pohlavnímu orgánu. Většina lidí by se pouze pousmála, ale Claire se rozhodla netradiční trať sdílet na Instagramu.

Běhání ve tvaru penisu ji navíc chytlo natolik, že své zvláštní i humorně působící běžecké rutiny publikuje na sociální síti dodnes. Claire se dokonce nechala slyšet, že vytvoření obrazce na trati ji dokáže motivovat ve chvílích, kdy se cítí příliš líně.

Její specifická forma běhu dokonce inspirovala mnoho uživatelů Instagramu po celém světě, kteří jí častokrát posílají fotky svých vlastních běžeckých výtvorů.

Domů
Sdílet
Diskuse