Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2019 9:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Airbnb ti dá 70 tisíc korun, abys příští léto strávil v Itálii pojídáním těstovin a pitím vína

ZAJÍMAVOSTI AIRBNB
Uložit Uložené

Známá společnost nabízí zajímavou příležitost.

Za poslední léta opustily množství malých vesniček v Itálii statisíce mladých lidí, které zlákaly ulice a příležitosti velkoměst. Na druhé straně, i maličká venkovská sídla mají své kouzlo, a tak se společnost Airbnb spojila s městečkem Grottole a vytvořila Italian Sabbatical Program.

V rámci programu zažijí čtyři šťastlivci tříměsíční pobyt v Itálii, za což jim Airbnb ještě zaplatí. Každý měsíc dostanou 1 000 dolarů, samozřejmostí je i ubytování zdarma.

Se svým kapesným tak můžeš utrácet za jídlo a pití, kterého je v podobných vesničkách požehnaně a ještě i v té nejlepší kvalitě. Pokud si tedy představuješ tříměsíční pobyt v Itálii jako neustálou konzumaci pizzy, těstovin a vína, nebudeš daleko od pravdy. Nicméně, vybraní uchazeči budou mít i několik povinností.

Do italského městečka odjedou proto, aby se stali součástí místní komunity. Momentálně tam žije jen 300 lidí a ve městě zůstalo přes 600 prázdných domů. Airbnb ti proto zprostředkuje možnost podílet se na zvelebování místního historického centra, opravě některých budov a zlepšování cestovního ruchu v městečku.

Doporučeno
Toužíš po izolaci od okolního světa? Pronajmi si plovoucí vilu na pobřeží Austrálie Toužíš po izolaci od okolního světa? Pronajmi si plovoucí vilu na pobřeží Austrálie 15. dubna 2020 14:27

Naučíš se i pěstovat ovoce a zeleninu, produkovat med či olivový olej a nemine tě ani ruční výroba těstovin. Nebude tě tam obtěžovat ani zbytečný hluk, nekonečný ruch na cestách či smog. Na tři měsíce jednoduše opustíš svůj běžný život a ponoříš se do italské komunity, za což ti zaplatí.

Domů
Sdílet
Diskuse