Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2019 12:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

V Bratislave dnes môžeš stráviť noc s Harrym Potterom na Rokforte. Po prvýkrát ju zažiješ aj na Slovensku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Obľúbený čarovník ovládne naše hlavné mesto.

Veľká časť z nás vyrastala na príbehoch o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi. Nanešťastie, pôvodné knihy aj filmy sú už dávno minulosťou, a tak sa môžeme spoliehať len na príbehy o fantastických zveroch či muzikály, ktoré nás opäť vtiahnu do sveta, kde dominuje čarodejnícka škola Rokfort.

Záujem o Harryho Pottera neprestajne žije aj na Slovensku, čo si uvedomuje kníhkupectvo PANTA RHEI, a tak sa dnes v Bratislave po prvýkrát uskutoční Knižná noc s Harrym Potterom.

Kníhkupectvo na Poštovej ulici v hlavnom meste sa premení na Rokfort, takže by si mal doraziť s tematickom odeve, a teda čarodejníckom plášti. Pri vstupe získaš svoj vytúžený lístok na Rokfortský express, zatiaľ čo nastupovať budeš cez legendárne nástupište 9 ¾ na stanici King’s Cross.

V pomyslenom bratislavskom expresse narazíš na dámu s vozíkom, chýbať nebudú ani magické fazuľky a objaví sa aj profesor Dumbledore.

Dnes večer sa v Bratislave rozhodne rozpúta čarodejnícka zábava, pretože kníhkupectvo vraj ukrýva v rukáve niekoľko tajomstiev. Získať budeš môcť aj magické ceny v kvíze a údajne bude otvorená aj tajomná komnata, takže pozor na obrovské hady Lorda Voldemorta.

Mimochodom, začiatok udalosti je naplánovaný na dnes 7. februára o 20:45, zbytočne preto nemeškaj, aby sa ti lístok do Rokfortu ušiel.

V Bratislave dnes môžeš stráviť noc s Harrym Potterom na Rokforte. Po prvýkrát ju zažiješ aj na Slovensku
Zdroj: PANTA RHEI
Domů
Sdílet
Diskuse