Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2019 14:21
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Job snů? Za 97 tisíc dolarů ročně budeš testovat luxusní auta, jachty a navštěvovat exotické destinace

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Že by práce snů?

Společnost Hush Hush, která se zabývá prodejem luxusního zboží a služeb, hledá nového zaměstnance a můžeš jím být klidně i ty. Pokud se tedy právě rozhlížíš po nové práci a časté cestování ti nedělá problém, zbystři.

Šťastlivec, který práci získá, bude vydělávat 97 000 dolarů ročně. Náplní práce bude testování luxusního zboží, než se dostane do prodeje.

Jak tester přijdeš do styku s luxusními automobily, jachtami, soukromými tryskáči, šperky či nábytkem. Práce zahrnuje také cestování na odlehlé exotické ostrovy, protože náplní je i testování luxusních nemovitostí po celém světě.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Anantara Kihavah Villas (@anantarakihavah),

Na webové stránce společnosti se již objevilo například luxusní sídlo ve Francii v hodnotě 80 milionů dolarů, hodinky za 55 milionů dolarů nebo superjachty za 61 milionů dolarů.

Aby ses mohl ucházet o tento dream job, musíš být starší 18 let. Psaní v angličtině by ti také nemělo dělat problém, protože k testovaným produktům napíšeš i recenzi.

Ideální kandidát by měl být společenský, diskrétní a komunikativní se zájmem o umění, cestování a módu. Tak co, splňuješ požadavky? O práci se můžeš ucházet prostřednictvím tohoto linku. Máš čas do konce února.

Domů
Sdílet
Diskuse