Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2019 23:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Srdcervoucí video zachycuje muže, který svého psa opustil na kraji cesty. Ten se ho zoufale snažil doběhnout

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pes není hračka, ale živý a citlivý tvor.

Ne každý člověk na světě se ke čtyřnohým chlupáčům chová tak, jak by měl. Pes není žádná hračka, které se můžeš nabažit a pak ji nechat napospas osudu, ale naneštěstí existují i lidé jako muž z videa.

Natočil jej Stephen Sage Silver na zdánlivě opuštěné části cesty. Když tam dorazil, spatřil zvláštní incident, protože muž z auta vytáhl svého psa, odtáhl ho co nejdále od vozidla, několikrát ho praštil po hlavě a snažil se mu uprchnout.

Stephen ho konfrontoval, dokonce se s ním dostal do fyzické potyčky, ale muž přesto utekl, sedl do auta a odjel. Zoufalý pes nechápal, co se děje, a tak se snažil skočit do auta ke člověku, kterému celou dobu důvěřoval a on ho nechal na kraji cesty.

Naštěstí, Stephen případ nahlásil i místním úřadům, kde již začalo vyšetřování, přičemž pejsek byl zachráněn a postarali se o něj v útulku. Snad se úřadům podaří muže z videa vypátrat a patřičně ho potrestají, protože psi nepatří na ulici ani v té nejvíce zoufalé situaci.

Domů
Sdílet
Diskuse