Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2019 7:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho nejbližší rodina promluvila: Je inteligentní manipulátor, parazitoval na kultuře a motivovaly ho peníze

HUDBA
Uložit Uložené

6ix9ine bude ještě 10 měsíců čekat na finální verdikt soudu, během nichž se pravděpodobně dozvíme mnoho detailů z jeho života.

Vše důležité o Tekashiho životě jsme už hrnuli ve velmi podrobném článku, který mapuje jeho kariéru od první sloky na albu HAHA Crew až po předpokládaný definitivní konec. Od jeho listopadového uvěznění federální policií se toho událo hodně, ale to nejpodstatnější teprve přijde.

24. ledna 2020 by se měl dozvědět finální verdikt soudu, ale už teď víme, že prokuratura navrhuje zbavení viny ve všech obviněních. 6ix9ine totiž pomáhá objasnit všechny případy spojené s nebezpečným gangem Nine Trey, což by mohlo pomoci k jeho kompletní eliminaci.

Kolem Tekashiho případného propuštění vyvstává hned několik nezodpovězených otázek spojených především s jeho bezpečností. A samozřejmě bezpečností jeho blízkých. Udavačství, které aktuálně rozběhl, se totiž v nebezpečných skupinách trestá jediným způsobem, a tak podle všeho přichází v úvahu program na ochranu svědků.

Veřejnost tento případ intenzivně sleduje a vše pomáhá objasňovat už i blízká rodina duhového rapera. Naplno se rozběhla i matka Tekashiho dcerky Sara, kterou si na rozhovor pozval DJ Vlad. Ten je však podstatně známější jako novinář a má na kontě i řadu rozhovorů s osobnostmi.

Každé interview vydává po krátkých částech, aby nasbíral násobně více zhlédnutí, což je na jedné straně pochopitelné, na druhé si musíme na kompletní rozhovor ještě chvíli počkat. Zatím je venku třináct 5–12minutových dílů, a když spatří světlo světa všechny, určitě přichystáme i dlouhý článek, kde si shrneme nejzásadnější poznatky týkající se Tekashiho života i uvěznění.

6ix9ine, Sara Molina a dcera

Tekashiho najbližšia rodina prehovorila: Je inteligentný manipulátor, parazitoval na kultúre a motivovali ho peniaze
Tekashiho najbližšia rodina prehovorila: Je inteligentný manipulátor, parazitoval na kultúre a motivovali ho peniaze Zdroj: consequenceofsound.net/2019/02/tekashi-6ix9ine-accused-of-assaulting-mother-of-his-child-report/

Sara od prvního dílu hovořila například i o placení za střelbu na Chief Keefa, detailech útoku na restauraci, návštěvě federálů v jejich společném domě, loňském únosu a mnohém dalším. Rozpovídala se i o tom, že byl 6ix9ine vůči ní násilný, fyzicky jí ubližoval, a když chtěla volat policii, nabízel jí peníze.

Zatím poslední třináctý díl se věnuje Tekashiho mentální síle, na které do značné míry podle všeho úspěch postavil. Sara se vyjádřila, že je „culture vulture“, což v překladu znamená, že chtěl na kultuře parazitovat a dokázal se velmi dobře přizpůsobit tomu, aby mu to bez problémů vyšlo.

Najdůležitější výroky z 13. dílu rozhovoru od Sary:

 „He's like a culture vulture, he can adapt to anything.“

 

„I feel like in a way these grown men were manipulated by this little rainbow haired kid.“

 

„Money and fame will make people do a lot of things.“

 

„I was manipulated... He's a narcissist, I'm telling you that now. He's very smart, I give him that. If I can give Danny credit for anything... His brain works in an evil way but it's smart.“

 

Vysvětlila také, že 6ix9ine nebyl v žádném případě zločineckou skupinou Nine Trey manipulován. Právě naopak, má pocit, že malý kluk s duhovými vlasy si dokázal podmanit dospělé muže ve svém okolí. Přiznala také, že velkou roli v jeho motivaci hrály peníze a sláva.

Několik jejích výroků bylo ve skutečnosti velmi odvážných, a pokud ovládáš angličtinu, určitě dobře pochopíš jejich význam. A pokud náhodou ne, Sara otevřeně hovoří o tom, že Tekashi je velmi inteligentní, ale jeho mozek funguje špatným směrem.

Samozřejmě, je v zájmu Sary vytáhnout na Daniela co nejvíce negativních souvislostí a musíme počítat i s tím, že možná ne vždy mluví pravdu, případně ji poupravuje. Mnoho jejích slov se však opravdu dá prověřit s lidmi, kteří jsou do situací zapojeni, a tak budeme zvědaví na další reakce.

 Na závěr ještě jednou připomínáme, že po vypuštění všech dílů připravíme článek, ve kterém shrneme vše důležité, takže ti nic neunikne i v případě, že nemáš ideální angličtinu.

Anketa:
Věříš slovům matky Tekashiho dcery?
Ano
Ne
Ano
50 %
628 Hlasů
Ne
50 %
619 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse