Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2019 1:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž cestoval tisíce kilometrů, aby si nechal odstranit část uší kvůli novému „módnímu výstřelku“

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Z Austrálie přijel až do Stockholmu.

Již více než 10 tisíc lidí sdílelo příspěvek muže, který se profesionálně věnuje úpravám lidského těla, jaké jsi možná ještě nikdy neviděl. Vystupuje pod přezdívkou Chai a 15. března na svůj facebookový profil zavěsil fotografii jednoho Australana, který urazil tisíce kilometrů ze své rodné země až do Stockholmu, kde Chai působí.

V první řadě se věnuje piercingům, které si zákazníci nechávají umisťovat na ty nejrůznější místa, ale pokud mají lidé zájem o trochu radikálnější zásahy do svého těla, nebrání se jim.

Když si člověk nechá propíchnout ušní lalok, aby si tam mohl umístit náušnici, nejde o nic neobvyklého. O trochu pokročilejší úroveň už spočívá v piercingu, který nevyužívá lalok, ale ušní chrupavku. Jde o komplikovanější proceduru, přesto se u mladých lidí těší velké oblibě a po prvotních týdnech intenzivní péče prý zkrášlí ucho člověka.

Na nejnovější výtvor se však někteří lidé nemohou ani podívat, aniž by se jim neudělalo nevolno. Zmíněný Australan neměl ve Stockholmu zájem o piercing do ušní chrupavky, ale o odstranění části celého ucha. Kousek chrupavky mu tedy na žádost Chai ochotně odstranil, nešlo přitom o první takovou proceduru, kterou absolvoval, a na Facebooku se pochlubil zašitým orgánem, kde nyní namísto chrupavky zůstala díra.

V příspěvku lidem vysvětlil, že po zákroku neohluchneš, jen si prý tvé uši budou muset pár dní zvykat na rozdílný příjem zvuku a směru, odkud přichází. Chai dokonce tvrdí, že po této proceduře údajně začneš slyšet lépe než předtím, protože zvuky zezadu budou do uší přicházet bez překážky navíc. Tyto výroky však v reakcích vyvrátilo několik lidí, takže zřejmě nebudou založené na pravdě.

Pokud s takovou úpravou vzhledu nesouhlasíš, nebudeš jediný. V komentářích pod fotkou se zaručeně dobře zasměješ, protože kritiky tam najdeš velkou kopu. Nejde nutně o urážlivé příspěvky, spíše si lidé utahují z toho, jak se bude Australan zachytávat o kliky a podobně. Komentářů pod příspěvkem najdeš dokonce více než 12 tisíc

Domů
Sdílet
Diskuse