Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2019 21:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Apple představil nové AirPods 2. Za verzi s bezdrátovým nabíjením zaplatíš 5 790 Kč

TECH
Uložit Uložené

Nová sluchátka přicházejí s vícero vychytávkami.

Dlouho jsme čekali, kdy Apple představí nový model svých bezdrátových sluchátek AirPods. V posledních měsících se z nich stala image záležitost, ba co víc, pro mnohé lidi dokonce symbol bohatství a vyšší společenské vrstvy, a tak byli všichni zvědaví, co kalifornská společnost přinese.

V kuloárech se šeptalo o několika nových vychytávkách v čele s bezdrátovým nabíjením, ale nikdo neměl potvrzené informace.


Apple však své fanoušky nezklamalo. Nové AirPods 2 disponují nejpokročilejším čipem H1, díky kterému výrobce slibuje delší výdrž baterie, rychlejší připojování k tvým zařízením, a dokonce si uživatelé budou moci vychutnat i funkci „Hey Siri“. Díky ní bude stačit vyslovit tato dvě slova, aby Siri reagovala, nebude nutné mačkat žádná fyzické tlačítka.

Největší vychytávkou bude nepochybně bezdrátové nabíjení. V nové generaci Apple v rámci nejvyšší nabízené verze odstraňuje jakékoliv kabely. Sluchátka si díky standardu QI nabiješ prostřednictvím krabičky, ve které máš AirPods uskladněna. Když Apple před pár lety odstraňoval 3,5mm jack, sliboval, že kabely jsou hudbou minulosti a opět dokazuje, že se nemýlil.

Apple představil nové AirPods 2. Za verzi s bezdrátovým nabíjením zaplatíš 5 790 Kč
Zdroj: Apple

Na druhé straně, množství lidí zřejmě zaskočí cena bezdrátových sluchátek. Za běžnou verzi s kabelovým nabíjením zaplatíš 4 790 Kč jako při první generaci, kdybys ovšem chtěl bezdrátové nabíjení, budeš muset za AirPods vysolit 5 790 Kč. K dispozici bude i samostatná krabička podporující bezdrátové nabíjení, za kterou si Apple účtuje 2 290 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse