Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2019 10:32
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Stylové ubytování přímo v centru Brna, které tě nebude stát celou výplatu. Okus Moravu s přáteli díky S&W

Stylové ubytování přímo v centru Brna, které tě nebude stát celou výplatu. Okus Moravu s přáteli díky S&W
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.svoboda-williams.com/kratkodoby-pronajem/budova/515-masarykova-n30" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.com</a>
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Butiková rezidence Masarykova N°30 je situována v centru Brna v atraktivní nárožní budově, která prošla kompletní rekonstrukcí se zachováním původních architektonických prvků.

Prvotřídní ubytování v Brně

Stylový klimatizovaný apartmán Sapphirine se dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami a bezplatnou Wi-Fi je součástí butikové rezidence Masarykova N°30.

Tato půvabná, pečlivě zrenovovaná budova stojí na rohu Masarykovy ulice a Kapucínského náměstí, v blízkosti katedrály sv. Petra a Pavla, Zelného trhu a náměstí Svobody. Součástí rezidence s výtahem jsou též servisované kanceláře.

Apartmán Sapphirine v pátém patře budovy má rohový obývací pokoj s balkonem lemovaným zdobeným zábradlím z tepaného železa, plně zařízenou kuchyňskou linkou, jídelním stolem a rozkládací pohovkou. Dále jsou zde dvě ložnice (jedna z nich s vlastní koupelnou), druhá koupelna a předsíň. Styl prémiového apartmánu dotváří vkusný dekor, komfortní nábytek a parketové podlahy.

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Vstupní brána do moravské metropole


Rezidence Masarykova N°30 sídlí v historickém centru Brna, na hlavní třídě s tramvajovou linkou a v blízkosti všech významných památek. Impozantní katedrála sv. Petra a Pavla je situována hned za rohem, stejně jako kapucínská hrobka, nebo Zelný trh, kde se pravidelně konají oblíbené farmářské trhy.

Pod tímto náměstím se vine spletitý labyrint středověkých chodeb. Za prohlídku rozhodně stojí též nedaleká vila Tugendhat, která patří k památkám chráněným organizací UNESCO. Brno je proslulé jako město s bohatou kulinářskou scénou a nočním životem. Řadu zdejších vyhlášených restaurací a barů najdete v nejbližším okolí rezidence, stejně jako nejrůznější obchody, lékárny, poštu, apod.


Vybavení


Apartmán Sapphirine je vybaven klimatizací, bezplatnou Wi-Fi, pračkou a sušičkou, satelitní televizí s přístupem na internet, alarmem ad. Uvedená cena zahrnuje úklid jednou týdně, veškeré lůžkoviny a ručníky. Platí pro 5 osob, každá další připlácí 30 Eur/noc.

Sezónní nabídka - Denní sazba

Méně než týden: 130 eur (~3 300 Kč)

Více než 3 měsíce: 191 eur (~4 900 Kč)

1 až 3 měsíce: 105 eur (~2 700 Kč)

2 až 4 týdny: 99 eur (~2 500 Kč)

1 až 2 týdny: 85 eur (~2 200 Kč)

Kompletní nabídka

V případě, že víš i o jiných architektonických nebo designérských studiích či ateliérech z našich končin, které stojí za pozornost širšího publika, tak neváhej a pošli nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse