Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2019 15:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zhroutila se, když jí Instagram smazal účet. Teď flexí s Gucci kabelkou a směje se haterům

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Haterům vzkazuje, ať se starají o sebe.

Když Jessy Taylor zjistila, že jí po hromadných nahlášení Instagram smazal účet, na kterém nasbírala přes 110 tisíc fanoušků, na chvíli se psychicky zhroutila.

Na YouTube nahrála video, kde se slzami v očích vysvětluje, co se stalo, jak tvrdě pracovala na tom, aby se dostala do tohoto bodu, a vynadala všem lidem s potřebou tyranizovat někoho na Instagramu nahlašováním.

Video se velmi rychle objevilo v mnoha světových médiích, Jessy získala náhlou popularitu, i když převážně negativní, a tak na vzniklou situaci musela zareagovat. Na YouTube nahrála nové video, ve kterém vysvětluje, že si na svůj životní styl musí vydělávat úplně sama. Lidé ji obviňovali, že je falešná, protože její rodiče prý mají velký majetek, jenže ona se ohání tím, že je dospělá a peníze od rodičů nedostává.

Doporučeno
Influencerka se zhroutila, když jí vymazali účet na Instagramu. Lidé se jí smějí, ale studie upozorňují na rizika Influencerka se zhroutila, když jí vymazali účet na Instagramu. Lidé se jí smějí, ale studie upozorňují na rizika 7. dubna 2019 10:57

Haterům vzkazuje, že ji urážky nijak nezasahují, protože si nic takového nepřipouští. Prý miluje všechny lidi, tedy kromě těch, kteří nahlašovali její profil a několik svých sestřenic a bratranců. Ve videu dokonce vytáhla batoh od Gucci za více než 30 tisíc korun, na kterém chtěla ukázat, že je dospělá žena vydělávající vlastní peníze, a tak se nenechá zastrašit na své cestě za úspěchem.

Jak bys mohl očekávat, reakce veřejnosti nebyla nijak odlišná. Svědčí o tom počítadlo lajků a dislajků, kde svítilo 30 pozitivních reakcí a více než 550 těch negativních. Jessy zatím lidí nepřesvědčila o tom, že si slávu zaslouží, ale možná se jednou situace obrátí.

Domů
Sdílet
Diskuse