Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2019 12:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias pomohl HAHA Crew a Egovi rozbít Bratislavu

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj exkluzivní Refresher Backstage ze Zayova bratislavského křtu alba Navždy Mladý.

Zayův debutový projekt Navždy Mladý sklidil velký úspěch a těší se pozornosti fanoušků pomyslné nové vlny přesně tak, jak jsme očekávali. Člen košické HAHA Crew akutálně obíhá české a slovenské kluby v rámci doprovodného turné, přičemž si naplánoval více než deset velkých zastávek.

Kromě Prahy a domácích Košic patří mezi ty nejatraktivnější nepochybně i Bratislava. Koncert v Babylonu se Zayovi podařilo vyprodat ještě v předprodeji, za což mu patří velká gratulace, jelikož mu tento úspěch může závidět i mnoho déle působících interpretů.

V rámci nového dílu Refresher Backstage jsme již tradičně byli zmapovat, jak jeho koncert vypadá, a to nejen z pohledu fanouška. Navštívili jsme i místa, kam se za normálních okolnosti nedostaneš a vyzpovídali hosty, tedy konkrétně kluky z HAHA Crew, Ega a také pár návštěvníků. Samozřejmě nechybí ani rozhovor se Zayem a záběry ze křtu a koncertu, který zboural prostor s 1200 svědky.

Domů
Sdílet
Diskuse