Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2019 9:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hasan a Calin se loučí s Mac Millerem, opilí levným vínem jezdí městem

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Další vizuál s plnohodnotnou ukázkou z Hasanova nejnovějšího alba je venku.

Pomalu, ale jistě se potvrzují naše domněnky o tom, že Hasan z Milion+ bude jeden z adeptů na nejlepší rapový projekt roku. Dlouhodobě se profiluje jako interpret, který kráčí vlastní cestou, je čím dál vytíženější a chystané album s názvem Hasan bude ideální příležitostí, kde může své kvality ukázat naplno.

Už známe kompletní cover a tracklist i se všemi informacemi včetně data vydání, které je naplánováno na 25. dubna. Dnes se zároveň fanoušci dočkali další plnohodnotné ukázky i s videoklipem, resp. spíše sérií opakujících se moodových záběrů z večerky, výhledu na Prahu nebo románku s neznámou ženou.

Doporučeno
Yzomandias, Calin i Nik Tendo jsou hosty na Hasanově albu Yzomandias, Calin i Nik Tendo jsou hosty na Hasanově albu 22. dubna 2019 7:22

Na tracku se objevuje i Calin a my jsme svědky jedné z nejlepších českých spoluprací v tomto roce. Novinka dostává název Midnight, Hasan v ní vzpomíná na Mac Millera a člen Comebackgangu předvádí skvělý výkon, přičemž opět kombinuje zpěv a rap.

Domů
Sdílet
Diskuse