Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2019 19:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slovenský SugarDaddy vydělává okolo 90 tisíc korun. Dívky se na seznamkách oblékají luxusně, aby zapůsobily

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vydržování mladých dívek není levné.

Sugardating žije svým vlastním životem. Velká část z nás ví, že některé ženy i muži se nechávají staršími partnery vydržovat, ale množství lidí si zároveň myslí, že jde o eskort či prostituci. Sugardating však nemusí být výhradně transakcí, ale také životním stylem, v němž si obě strany vycházejí vstříc a dokážou si vzájemně plnit potřeby a sny.

Doporučeno
Mladé ženě zaplatil za společnost celkem 2 miliony korun. Sugar daddy Marek peněz nelituje, užíval si s ní život (Rozhovor) Mladé ženě zaplatil za společnost celkem 2 miliony korun. Sugar daddy Marek peněz nelituje, užíval si s ní život (Rozhovor) 16. ledna 2019 20:11

Jeden z takových seznamovacích portálů SugarDaters v nedávné době zpovídal své uživatele, aby zjistil více o chování lidí v sugardatingu na Slovensku. Hned na začátku si můžeme říci, že takovou seznamku v zemi našich sousedů aktivně využívá dohromady 7 tisíc lidí.

Když si to rozměníme na drobné, na seznamce bys našel 2300 SugarDaddies a 2500 SugarBabes, zatímco zůstatek tvoří ToyBoys a SugarMamas. Ano, i muži si mohou najít starší a movitější partnerku, která vyžaduje společnost.

Mezi 7 tisíci uživateli se portál zajímal zejména o SugarDaddies. Movitější muži rádi vyhledávají mladší slečny na to, aby s nimi trávily čas, provázely je na služebních cestách či jen absolvovaly romantickou večeři a samozřejmě si spolu užili sex.

Když se portál ptal SugarDaddies, kolik průměrně měsíčně vydělávají, zjistil, že tito muži si na výplatní pásce najdou okolo 3 500 € (90 tisíc Kč). Z toho měsíčně průměrně utratí 16 % na svou SugarBabe. Zda je to hodně nebo málo, to necháme na tvém posouzení.

Slovenský SugarDaddy zarába okolo 3 500 €. Naše dievčatá sa na zoznamkách obliekajú luxusne, aby zapôsobili
Slovenský SugarDaddy zarába okolo 3 500 €. Naše dievčatá sa na zoznamkách obliekajú luxusne, aby zapôsobili Zdroj: Pixabay

SugarBabes jsou obvykle mladé a energické ženy, přičemž v žádném vztahu není finanční kompenzace pevně stanovena dopředu. Některé ženy nepůjdou bez odměny ani na kávu, jiné se klidně zúčastní několika rande, aby zjistily, zda se jim SugarDaddy zamlouvá.

Doporučeno
Profesionální domina: Muži přicházejí o potěšení z análního orgasmu kvůli společenským předsudkům (Rozhovor) Profesionální domina: Muži přicházejí o potěšení z análního orgasmu kvůli společenským předsudkům (Rozhovor) 29. dubna 2019 18:53

Nakonec jsme se dozvěděli, že slovenské SugarBabes si rady žijí nad své poměry. Zatímco ve skandinávských zemích, kde je životní úroveň výrazně vyšší než na Slovensku, si ženy hledající SugarDaddies upraví obličej jen jemným makeupem a fotí se v běžných situacích, slovenské ženy se na profilovkách objevují v značkových kouscích a chlubí se luxusním životem. Kdoví, možná tak rovnou naznačují potenciálním zájemcům, že jsou pořádně náročné.

Domů
Sdílet
Diskuse