Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikol v spolupráci s festivalom EDMANIA.
17. června 2019 13:26
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Afrojack či W&W: Najväčší sviatok elektronickej hudby na Slovensku zničí Trenčín tento víkend

Afrojack či W&W: Najväčší sviatok elektronickej hudby na Slovensku zničí Trenčín tento víkend
Zdroj: EDMANIA
HUDBA
Uložit Uložené

EDMANIIA štartuje už tento víkend v Trenčíne.

O pár dní je to tu. V piatok, 21. júna, vypukne najväčší festival elektronickej hudby na Slovensku, EDMANIA OPEN AIR, a potrvá až do soboty. Štvrtý ročník festivalu na trenčianskom výstavisku spojí kvalitných zahraničných interpretov spolu s tými najlepšími lokálnymi.

V priebehu dvoch dní rozbije 40 učinkujúcich až 4 stage, medzi nimi aj Afrojack, W&W, Slam, Coone, Cosmic Gate, ale aj EKG, Mairee, Tigi, Drahosh a desiatky ďalších.

edmania
edmania Zdroj: EDMANIA

EDMANIA sa každým rokom posúva dopredu a tentokrát bude hrať hudba nonstop – od piatka do soboty budú v Trenčíne hrať house či techno nepretržite (okrem prestávky medzi 6.00-9.00) a aby si si mohol vybrať svoju šálku kávy, organizátori pripravili hneď štyri stage.


V ponuke sú aj VIP zóna a VIP platinum, ktoré zážitok z festivalu len umocnia. VIP platinum zahŕňa VIP lístok za 6 ľudí a konzumné v hodnote okolo 400 eur! Ak si našim VIP môžeš si vystúpenia vychutnať s najlepším výhladom na stage. Vstupenky nájdeš tu.

Festival je však už na 70 % vypredaný a špeciálne stanové miesta a kapacity na ubytovanie sa rýchlo míňajú, ak teda chceš prísť na najväčší sviatok elektronickej hudby na Slovensku, bež si zaobstarať vstupenky už teraz, pretože čoskoro už tú možnosť mať nebudeš.

V ponuke sú aj VIP zóna a VIP platinum, kde je k dispozícii sedenie v špeciálnom stane s kreslami až pre 6 ľudí! VIP Vstupenky nájdeš tu.

edmania
edmania Zdroj: EDMANIA

Tento ročník má EDMANIA festivalu nesie hrdý podtitul Wonder World a v spojení so stagom ako Secret stage naráža na Alenku v ríši divov. Okrem divokých beatov ťa tak čaká aj kopa prekvapení a o dobrom jedle a osviežujúcich drinkoch ani nemusíme viesť reč, tie sú predsa samozrejmosťou.

Ani Alenka to však v ríši divov nemala jednoduché a cestu na Secret stage si tak budeš musieť nájsť sám. Objaviť utajenú párty ti dávame za úlohu, no poradíme ti, že ide o krajinu za zrkadlom, kde si vychutnáš jedinečnú atmosféru silnet baru či barmanských shows. A samozrejme, k tomuto ročníku EDMANIE patria aj talkshows. Viac nájdeš na oficiálnom webe EDMANIE.

Afrojack či W&W: Najväčší sviatok elektronickej hudby na Slovensku zničí Trenčín tento víkend
Afrojack či W&W: Najväčší sviatok elektronickej hudby na Slovensku zničí Trenčín tento víkend Zdroj: EDMANIA
Domů
Sdílet
Diskuse