Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2019 10:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tyson Fury v Praze potvrdil odvetu s Wilderem. Tvrdí, že to bude největší zápas všech dob

SPORT
Uložit Uložené

Třicetiletý britský bojovník se přišel do Česka podělit se svým životním příběhem.

Tyson Fury zažívá obrovský návrat do světa boxu a poté, co před pár dny velkolepě porazil německého zápasníka Schwarze, se chystá na vyrovnání účtů z minulosti. Včera během návštěvy Prahy pro média včetně Športky potvrdil, že v úvodu příštího roku se ještě jednou setká s Wilderem.

Po remíze z prosince 2018 si oba mají co vrátit a sám Fury konstatoval, že půjde o největší boxerský zápas všech dob, ať už vyhraje kdokoli.

Třicetiletý Brit to ve své kariéře i soukromém životě neměl snadné, přesto se dokázal stát mistrem světa v těžké váze a už teď je legendou. Prošel si však depresemi, které se pokoušel léčit kokainem i alkoholem, a doprovází ho i dopingová minulost.

Také o tomto všem v Česku vyprávěl, nyní je již však čas na další činy. Ještě před Wilderem by se měl Fury 5. října setkat s americkým Jarrellem Millerem, tyty dohady zatím potvrzeno nejsou.

Doporučeno
Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem 16. června 2019 19:09
Domů
Sdílet
Diskuse