Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2019 10:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Modelka spolupracující s Rihannou lhala, že je transgender. Vydala rapovou skladbu věnovanou každému, kdo jí závidí

REFRESHER
Uložit Uložené

Tvrdí, že je připravena přijmout plnou odpovědnost za své lži.

Jedna z hlavních tváří značky Savage X Fenty od Rihanny nedávno přiznala, že ve skutečnosti není transgender a coming out, se kterým přišla, byl lží pod tlakem negativních komentářů za její kritiku směrem k jiným transgender modelkám. Na svém Instagramu se Carissa Pinkston celé komunitě omluvila.

Přiznala, že udělala chybu a jako argument použila, že jí je teprve 20 let a je také jen člověk. V příspěvku ještě žádá o odpuštění a píše, že je připravena nést všechny důsledky.

Doporučeno
Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek 11. června 2019 14:20

Později ještě pro BuzzFeed News přiznala, že se jako transgender osoba opravdu cítí. Na střední škole ji kvůli tomu šikanovali a zmiňuje časy, kdy si dávala do trička ubrousky jako vycpávky. Během telefonického rozhovoru si za své odpovědi od redakce řekla peníze, ty však nedostala a přesto rozhovor pokračoval.

Pinkston ještě následně vydala rapovou skladbu, ve které posílá vzkaz všem žárlivcům, kteří se přiživují na jejím úspěchu. Samotná značka Savage x Fenty na situaci zatím nereagovala.

Domů
Sdílet
Diskuse