Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2019 14:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek

Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek
Zdroj: TASR/AP
HUDBA
Uložit Uložené

V současnosti nejbohatší zpěvačka na světě v otevřeném rozhovoru pro Interview Magazine hovoří o všem, co její fanoušky zajímá.

Rihanna často rozhovory nerozdává, kdy se však už rozhodně veřejnosti něco říct, je otevřená a nesnaží se v odpovědích vykrucovat. I proto se nyní díky Interview Magazine dozvídáme něco více z jejího aktuálního pracovního i soukromého života.

S reportérkou, která je již na první pohled její velmi dobrou kamarádkou, mluvily o novém albu, aktivitách kolem módní a beauty značky Fenty, ale i o studu a nadšení pro práci, což se aktuálně kráska z Barbadosu snaží řešit tím, že si plánuje odpočinek.

Dozvídáme se, že teď na světě není nic, co by chtěla více než dítě, a něco více z jejího dětství. S lepší angličtinou si bez problémů můžeš vychutnat rozhovor v plném znění v textové podobě a my vybíráme pár zajímavých témat a vyjádření.

Usilovně pracuje na novém albu

Rihanna se naposledy o slovo s albem přihlásila v roce 2016, kdy spatřil světlo světa projekt Anti. Od té doby se věnuje v první řadě značce Fenty, přesto na fanoušky nezanevřela a na Vánoce minulého roku prozradila, že na nové hudbě pracuje a chce ji dát ven v následujících 12 měsících.

Tato slova potvrzuje i v aktuálním rozhovoru, dodává však, že se dostala do velkého pracovního kolotoče a na studio nemá tolik času jako kdysi. Někdy se prostě na tři měsíce zavřela a následně vypustila celý projekt. Zároveň nechce zbytečně spěchat a o výsledku chce být stoprocentně přesvědčena. Album však vyjde, i kdyby neměla čas na točení videoklipů.

„I do fashion one day, lingerie the next, beauty the next, then music the next.“

„Even if I don’t have the time to shoot videos, I’m going to put an album out.“

Je stydlivá a je ve stresu před udílením cen

Reportérka chtěla, aby jí Rihanna prozradila, co o ní nikdo neví. Dozvídáme se tedy, že v současnosti nejbohatší zpěvačka je ve skutečnosti velmi stydlivá, dlouhá léta se to však snaží intenzivně skrývat na veřejnosti. Zároveň dodává, že stále má stres při předávání cen. A to i přesto, že je v současnosti držitelkou devíti Grammy.

„People don’t know that I’m shy.“

„I still get nervous going to award shows.“

Naučila se pracovat s volným časem, je workoholička

I s ohledem na množství velmi úspěšně rozjetých projektů si Rihanna nemůže dovolit úplně polevit. Prozrazuje, že někdy pracovala nonstop, nyní si však cíleně hledá čas sama na sebe a na odpočinek. Před pár lety si totiž uvědomila, že je důležité trávit chvíle se svými blízkými na úkor práce a také důležitost psychického zdraví.

Tvrdí, že pokud člověk není šťastný, nepotěší ho ani věci, které miluje. Dodává že, má v kalendáři místa označená písmenem „P“, což znamená volno. V pracovní dny však nic nenechává ležet a i po celodenní práci a schůzkách ještě přijde s blízkými spolupracovníky domů a do rána se snaží být produktivní. Spí tehdy, když jí to práce a kalendář dovolí.

„I don’t leave things hanging. I will work all day in a meeting, leave that meeting at 1 or 2am, and then come home with a tiny group of staff and work until 5, 7am.“

„On my calendar we now have the infamous “P,” which means personal days. This is a new thing.“
Doporučeno
Rihanna je nejbohatší zpěvačkou planety. S majetkem 600 milionů předběhla Madonnu Rihanna je nejbohatší zpěvačkou planety. S majetkem 600 milionů předběhla Madonnu 5. června 2019 9:23

Má přítele a chce dítě

Rozhovor se nesl v přátelském duchu, později si však kráska z Barbadosu vyžádala i otázky na tělo. Reportérka se tedy okamžitě zeptala, zda má přítele a zda je zamilovaná. Rihanna odpověděla kladně, a dokonce by se chtěla i vdávat, nechce však nic zbytečně předem plánovat. Zároveň dodává, že si v současnosti nejvíce ve svém životě přeje otěhotnět.

Odpověď na otázku, zda je zamilovaná: „Of course I am.“

Odpověď na otázku, zda chce dítě: „More than anything in life.“ 
Domů
Sdílet
Diskuse