Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2019 9:19
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Streamer se zapomněl odhlásit z Twitche a začal masturbovat. Ze studu si smazal všechny účty na sociálních sítích

TECH
Uložit Uložené

Slehla se po něm zem.

Hotová noční můra pro člověka, který se živí streamováním videí na internetu. Hráč s přezdívkou MMDStudios si nedal pozor a před tím, než se pustil do intimní chvilky, se zapomněl odhlásit z Twitche. Webkamera celý incident zaznamenala a katastrofa byla na světě, píše Dexerto.

Doporučeno
Streamer Ninja končí na Twitchi. Za přechod k Microsoftu údajně dostane 2,2 miliardy korun Streamer Ninja končí na Twitchi. Za přechod k Microsoftu údajně dostane 2,2 miliardy korun 3. srpna 2019 10:45

Mladík se rozhodl situaci nezachraňovat a zvolil jiné, zcela pochopitelné řešení – smazal si všechny účty na sociálních sítích včetně Twitche. Nezůstalo po něm ani stopy. Video přitom nebylo příliš dlouhé, mělo jen 25 sekund.

Na Twitch se dějí zajímavé věci, a to nejen tehdy, když se zapomene vypnout kamera. Nedávno jsme psali o streamerce, která se ke své kočce zachovala neadekvátně. Kráčela jí po stole a ona, protože nechtěla být během hraní vyrušována, odhodila kočku za záda. Koncem minulého roku zase streamera vyrušila jeho přítelkyně. Chtěla, aby přestal hrát. Ten ji za to napadl.

Domů
Sdílet
Diskuse