Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. srpna 2019 11:34
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Lev se přímo před turisty vrhl na antilopu. Autentické video zobrazuje kruté zákony přírody

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Překvapeni turisté byli svědky úspěšného lovu.

Vidět lva „v akci“ je podle průvodce z Krugerova národního parku v Jižní Africe skutečně raritní zážitek. Turisté z nedávného výletu napříč parkem si tak kromě pozorování exotických zvířat odnesli i hodnotné záběry, na které odkazuje portál LatestSightings.

Na nich můžeš vidět kolonu aut jezdící v blízkosti lva hlídajícího si své teritorium. Ten si prý velmi dobře uvědomoval, že hluk z motorů dokáže před nedalekou antilopou zamaskovat jeho přítomnost.

Doporučeno
Muže na Vsetínsku zabil lev. Choval ho navzdory zákazu Muže na Vsetínsku zabil lev. Choval ho navzdory zákazu 5. března 2019 10:59

„Nemyslím si, že na to s mým manželem někdy zapomeneme. Bylo to elektrizující! Běžel směrem k antilopě, ale nečekali jsme, že se k tomu odhodlá. Oba (lev i antilopa) se nám dostali do cesty a byli jsme v šoku z toho, co se děje,” prohlásila pro LatestSightings jedna z turistek.

Během útoku lva vedle ní seděla i malá dcera. Z toho důvodu můžeš na videu slyšet hlas ženy, která neustále opakuje pouze slovo „holy” a všemi silami se snaží ovládat, aby před nezletilou nezačala vulgárně nadávat.

Domů
Sdílet
Diskuse