Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2019 19:11
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

19letý mladík z Brna před policií zpanikařil a vyhodil z auta sáček marihuany

ZAJÍMAVOSTI BRNO MARIHUANA
Uložit Uložené

Policisté z Brna řešili kuriózní případ.

Ne každému se pod tlakem podaří zachovat chladnou hlavu. Své o tom zřejmě ví i teprve 19letý mladík z Brna, který na sebe v noci koncem srpna přitáhl pozornost policistů, když nasedal do své červené škodovky. Když se rozjel a zamířil na kruhový objezd, strážníci se vydali za ním.

Pohled na policejní vůz ve zpětném zrcátku byl však pro mladíka příliš. Nejprve proto vypnul světla a hlídku se pokusil setřást. Neúspěšně. Policie jej začala pronásledovat, a tak mladík v zoufalství otevřel okýnko a vyhodil sáček se sušinou marihuany.

Doporučeno
Slovák si z Česka vezl 143 gramů marihuany, ale hned ho chytili policisté. V minulosti už byl za drogy odsouzen Slovák si z Česka vezl 143 gramů marihuany, ale hned ho chytili policisté. V minulosti už byl za drogy odsouzen 20. dubna 2019 11:07

Když nakonec zastavil, strážníkům své jednání vysvětlil tak, že jej situace zmátla a měl strach z problémů s policií. Na místo pak byli přivolána Policie České republiky, zatímco další městská hlídka se vydala k místu, kde mladík sáček vyhodil.

„Po krátkém pátrání se jim podařilo pytlík naplněný sušenou rostlinou najít a předali ho spolu s podezřelým státním policistům. Muž je dále podezřelý z několika dopravních přestupků a také z přestupku neuposlechnutí výzvy," vysvětluje v tiskové zprávě mluvčí brněnské policie Tereza Kadrnožková. 

Ilustrační obrázek

19letý mladík z Brna před policií zpanikařil a vyhodil z auta sáček marihuany
Zdroj: pixabay.com/StayRegular
Domů
Sdílet
Diskuse