Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2019 16:04
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Cestovatel na Instagramu čelí kritice. Proč na fotkách riskuje pouze jeho dívka?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Někteří jejich záběry milují, jiní se nad nimi pohoršují.

Instagramový účet s názvem positravelty sdílí poměrně typický druh fotografií, na kterých se zamilovaný pár ukazuje svým fanouškům na různých místech z celého světa. Jak ale upozornil portál FoxNews, některé z fotografií 33leté Kelly Castille a 32letého Kodyho Workmana nepůsobí příliš bezpečným dojmem.

Tuto záležitost společně se skutečností, že na riskující straně stojí vždy Kelly, začali kritizovat také někteří internetoví uživatelé. „Všimněte si, jak ten chlap nedělá nic nebezpečného. Nechá svou ženu vykonávat vše riskantní. Wow, to je skutečný muž,“ vyjádřil se na jeho konto posměšně jeden ze sledovatelů.

S otázkou, proč musí pokaždé na záběrech riskovat právě žena, se na dvojici cestovatele obrátila řada lidí. Kelly na obranu svého partnera řekla, že daný druh riskantní fotografie byl jejím osobním nápadem a do tohoto rozhodnutí ji nikdo nenutil.

Doporučeno
Procestoval 196 zemí světa, je zapsán v Guinnessově knize rekordů a založil aplikaci, která konkuruje Airbnb (Rozhovor) Procestoval 196 zemí světa, je zapsán v Guinnessově knize rekordů a založil aplikaci, která konkuruje Airbnb (Rozhovor) 30. srpna 2019 17:45

Kody a Kelly však nejsou jedinými cestovateli, kteří na sociálních sítích sdílejí podobné fotografie. Vzpomeňme si na případ extrémní modelky jménem Angela Nikolau. Ta nepřidává takové drasticky působící záběry pouze čas od času, jako zmiňovaná dvojka.

Na riskantních vyobrazeních si totiž založila svou slávu, a proto bys záběrů, na kterých jde opravdu o život, mohl najít na jejím profilu skutečně mnoho. Více se o jejím příběhu dozvíš ve slovenském dramatu Kto je ďalší?.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KELLY + KODY (@positravelty),

Domů
Sdílet
Diskuse