Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2019 8:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tesla plánuje příští rok otevřít pobočku na Slovensku. Zda zamíří i do Česka, Elon Musk neupřesnil

TECH
Uložit Uložené

Musk chce vzdát poctu Nikolovi Teslovi.

Nejpopulárnější výrobce elektromobilů na světě by měl v příštím roce otevřít první prodejní místa ve východní Evropě včetně Slovenska. Na Twitteru to oznámil zakladatel společnosti Elon Musk, pro kterého je motivací přinést značku Tesla do východní Evropy i z úcty k vynálezci jménem Nikola Tesla, po kterém je pojmenována. Jelikož pochází ze Srbska, Musk by byl hrdý, že dokáže svá auta přinést i do oblasti jeho původu.

Doporučeno
Tesla prý porazila Porsche Taycan na Nürburgringu, Musk zatím raději mlčí. Toto je důvod Tesla prý porazila Porsche Taycan na Nürburgringu, Musk zatím raději mlčí. Toto je důvod 19. září 2019 9:27

„Doufám, že na začátku příštího roku otevřeme na Slovensku, v Chorvatsku, Srbsku a ve většině východní Evropy,“ píše CEO společnosti na svém profilu. Tento příspěvek vznikl jako odpověď jednomu ze slovenských uživatele, který se ho ptal, kdy může první pobočku ve své zemi očekávat. 

Domů
Sdílet
Diskuse