Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2019 20:43
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Microsoft maže rozdíly mezi hrou a realitou. Ukázal, jak bude vypadat nový Flight Simulator

TECH
Uložit Uložené

Postupně zveřejňují další videa.

Mnohé překvapilo, že Microsoft pracuje na hře Flight Simulator. Společnost totiž titul ohlásila až na konferenci E3 2019, ale ukázka ze hry přítomné ohromila. Vypadala totiž úchvatně a milovníci simulátorů se mají určitě na co těšit.

Doporučeno
10 nejlepších her z E3 2019: Graficky nejpropracovanější exkluzivity, mysteriózní horory a akční gameplaye 10 nejlepších her z E3 2019: Graficky nejpropracovanější exkluzivity, mysteriózní horory a akční gameplaye 13. června 2019 10:02

Pokud existovali pochybovači, kteří nevěřili, že bude hra na úrovni, Microsoft se rozhodl, že jim zavře ústa. Vývojáři zveřejnili teaser, ve kterém ukazují prostředí hry. V krátkém, jen něco přes minut dlouhém videu, můžeš vidět lesy, budovy, hory či moře. Popravdě řečeno, některé záběry ze hry jsou srovnatelné s realitou.

Letadlo či kokpit nám vývojáři zatím neukázali, ale i to přijde. Série videí totiž bude pokračovat. Nyní nám ukázali svět hry, následně ukáží počasí, aerodynamiku či různé jiné detaily. Hry bychom se měli dočkat v roce 2020, zahrát si ji budeš moci na PC a Xboxu. Pokud tě teaser zaujal a jsi nedočkavý, pár sekundových záběrů najdeš na tomto linku.

Microsoft maže rozdiely medzi hrou a realitou. Ukázal, ako bude vyzerať nový Flight Simulator
Microsoft maže rozdiely medzi hrou a realitou. Ukázal, ako bude vyzerať nový Flight Simulator Zdroj: Microsoft Flight Simulator
Domů
Sdílet
Diskuse