Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2019 15:16
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Pred a po CGI: Vytvorenie Hulka a boj s Thanosom v hodinovom náhľade na Avengers: Endgame

Pred a po CGI: Vytvorenie Hulka a boj s Thanosom v hodinovom náhľade na Avengers: Endgame
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herci natáčali permanentne pred zeleným plátnom.

Ktorého filmového nadšenca by nezaujímal pohľad do zákulisia, kde sa mimo iného môže dozvedieť, ako sa natáčali jednotlivé scény, pri ktorých bolo nutné využiť počítačové efekty? V nasledujúcom vlákne ti čas od času prinášame články s novšími či staršími snímkami s vizuálne pôsobivým náhľadom na zábery pred a po CGI.

Doporučeno
Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) 6. května 2019 14:49

Napriek tomu, že od premiéry Avengers: Endgame ubehol už nejaký ten čas, na internete môžeš nájsť množstvo stále pribúdajúcich videí, ktoré do detailov rozoberajú vizuálnu úpravu tejto mimoriadnej marvelovky. Za posledné týždne sme si jednotlivé materiály odkladali, aby si si ich mohol pozrieť všetky naraz. Dokopy ťa čaká takmer hodina záberov na špeciálne efekty.

Takto prebiehal súboj Thanosa proti Avengerom a ich posilám – Avengers assemble!

Po krátkych dvoch minútach si vychutnaj takmer 20 minút

záberov na natáčanie pred a po CGI s komentármi od tvorcov

Youtube kanál Fame Focus nám na pravidelnej báze prináša množstvo zaujímavých informácií týkajúcich sa práce s CGI, pričom na Endgame sa zameral rovno prostredníctvom štyroch videí

 

Ako VFX artists spracovali takého Hulka?

Domů
Sdílet
Diskuse