Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2019 20:44
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Žena otevřela v letadle nouzový východ. Důvodem bylo, že se chtěla nadýchat čerstvého vzduchu

ZAJÍMAVOSTI ČÍNA
Uložit Uložené

Let se nakonec opozdil přibližně o hodinu.

Od chvíle, kdy jsou letenky za pár drobných, v letadle potkáš opravdu zajímavé lidi. A nejhorší je, když si k tobě sedne přesně ten, vedle kterého vysloveně nechceš sedět. Nedávno jsme ti zmínili, že japonská aerolinka při nákupu letenky sdělí, kde budou posazené děti. Nadále se už tedy nemusíš trápit s hlasitým křikem ratolestí a bylo by skvělé, kdyby si vzaly příklad všechny letecké společnosti.

Kuriózní situaci zažili cestující v Číně. Let se opozdil o hodinu, protože pasažérka otevřela nouzový východ, informuje Bangkok Post s odvoláním na Btime Video. Prý se chtěla nadýchat čerstvého vzduchu. Letadlo mělo startovat z provincie Chu-pej, namířeno mělo do Lan-čou.

Doporučeno
Ryanair létá za 130 Kč, a přesto ročně vydělá 39 miliard korun. Jak fungují tyto nízkonákladové aerolinky? Ryanair létá za 130 Kč, a přesto ročně vydělá 39 miliard korun. Jak fungují tyto nízkonákladové aerolinky? 15. února 2019 17:29

Ženě bylo kolem 50 let. Posádka ji přitom informovala, že sedí hned vedle nouzového východu a připomněla jí, aby se nedotýkala tlačítka, které dveře otevře. Inu, nedala si říct. Poté, co letuška odešla, dveře otevřela. Podobné incidenty se řeší zadržením policií a pokutou. To, jak to dopadlo v tomto případě, však není známo.

Domů
Sdílet
Diskuse