Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2019 14:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish vypráví o nejhorším rande ve třinácti, po kterém se rozplakala. Byl extrémně bohatý, dnes je ošklivý

HUDBA
Uložit Uložené

Po příběhu o první puse jsme se dočkali i podrobného popisu prvního rande Billie Eilish.

Billie Eilish v rámci svých vystoupení věnuje alespoň pár desítek sekund mezi skladbami mluvenému slovu. Fanouškům už při této příležitosti představila například příběh o prvním polibku.

Jelikož prozradila i jméno chlapce, její fanoušci mu začali intenzivně vypisovat komentáře pod fotografie na Instagramu. Po puse jí totiž řekl, že to nebylo tak magické, jak očekával.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58

Aktuálně v jednom z rozhovorů příběh ještě rozšířila. Ve skutečnosti šlo o její nejhorší rande vůbec, které se konalo den před Valentýnem. Tvrdí, že její nápadník byl tak extrémně bohatý, že po celou dobu byl s nimi na rande i jeho komorník. Když ho však odvezl domů, ona zůstala u kina sama. „Nikdo mi neřekl, že prostě odejde,“ vzpomíná s úsměvem Billie. 

Následně ještě popisuje, jak k ní po odjezdu chlapce a jeho komorníka přiběhla malá holka. Těšila se, že alespoň někdo se o ni zajímá. Když však dítěti opětovala úsměv, rozplakalo se a uteklo. „Šla jsem domů a řvala jsem,“ dodává populární zpěvačka. Na závěr ještě prozradila: „Ten kluk z nepovedeného rande je dnes opravdu ošklivý.“

 

Domů
Sdílet
Diskuse