Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2019 17:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ninja opustil Twitch, protože platforma omezovala jeho podnikání. Svou značku chce rozšiřovat i mimo hráčský svět

TECH
Uložit Uložené

Od doby, co Ninja opustil populární platformu, podepsal výhodné spolupráce a dostal také menší roli ve filmu.

Populární streamer a reprezentant elektronických sportů Ninja před několika měsíci zaskočil veřejnost, když oznámil, že definitivně končí na největší platformě Twitch a přesouvá se na podstatně menší Mixer od Microsoftu. Veřejnost si v souvislosti s touto informací měla právo myslet, že jsou motivací peníze, z nejnovějšího rozhovoru Ninjovy manželky a zároveň manažerky však vyplývá něco jiného.

Jessica Blevins pro Business Insider prozradila, že společnost Twitch výrazně limitovala aktivity známého streamera mimo herní svět. „Peníze byly poslední věc, na kterou jsme mysleli,“ tvrdí manželka a manažerka Jessica v jedné osobě. „Nikdo si neumí představit, co se dělo v pozadí a jak náročné pro nás bylo, aby spolupráce s Twichem probíhala. A následně, jak skvělá volba byl pro nás Microsoft,“ dodává.

Doporučeno
Hrají hry a vydělávají miliony. Streamování na Twitchi živí tisíce mladých lidí Hrají hry a vydělávají miliony. Streamování na Twitchi živí tisíce mladých lidí 7. září 2019 8:39

 
Twitch jim podle všeho hodně spoluprací zakazoval, čímž limitoval růst značky Ninja. Od změny platformy gamer podepsal spolupráci s módní značkou adidas a vysloužil si i malou roli ve filmu Free Guy, kde je jedním z producentů Ryan Reynolds.

Samozřejmě, jako influencer s obrovským zásahem může Ninja dále expandovat i mimo módní a filmový průmysl a s přihlédnutím ke skutečnosti, že jeho značka stále roste, je bezpečnější mít pod kontrolou budoucnost.

Domů
Sdílet
Diskuse