Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2019 15:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Guinnessův rekord pro elektromobily Tesla? Více než 100 vozidel s autopilotem se prohánělo po dálnici

TECH
Uložit Uložené

Nadšenci v Tchaj-wanu jezdili po uzavřené části cesty za pomoci funkce Autopilot.

Více než 100 elektromobilů značky Tesla se prohánělo uzavřenou částí dálnice na Tchaj-wanu. Tamní klub majitelů vozidel Model 3, Model S a Model X se setkal v rámci nultého ročníku události s příznačným názvem „Autopilot Day“, aby světu ukázali, že dokáží  překonat současný Guinnessův rekord, který drží společnost Changan, informuje Teslarati.

Doporučeno
Tesla Model 3 už má interiér kompletně bez kůže. Musk vyhověl aktivistům z PETA Tesla Model 3 už má interiér kompletně bez kůže. Musk vyhověl aktivistům z PETA 2. září 2019 10:09

Ta dokázala za sebou vyprovodit 55 aut s autonomním řízením. Majitelé aut od firmy Elona Muska sice překonali počet přibližně dvojnásobně, na oficiální zápis si ale budou muset počkat až do příštího roku. Kompletní systém autonomního řízení Tesly totiž ještě oficiálně spuštěn nebyl. Podle slov samotného zakladatele společnosti by mělo být vše zkompletováno v krátké budoucnosti. 

Doporučeno
Majitel Tesly nechal psa v autě s běžící klimatizací. Osvobodil ho až soud Majitel Tesly nechal psa v autě s běžící klimatizací. Osvobodil ho až soud 24. září 2019 11:51

 

Domů
Sdílet
Diskuse