Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 7:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Conor McGregor sdílel na svém Instagramu podnik ze Slovenska, který nese název podle jeho přezdívky

SPORT
Uložit Uložené

Populární zápasník si všiml, že se jeden Slovák rozhodl pojmenovat svůj podnik podle jeho přezdívky.

Conor McGregor se v současnosti věnuje kromě sportu i svému byznysu s vlastní značkou alkoholu, kterou se snaží distribuovat do celého světa. Kromě zámoří projevilo zájem i Slovensko, konkrétně podnik v Černé nad Tisou na východu země, který ambiciózní majitel pojmenoval po zápasníkovi.

Restaurace a bar s názvem The Notorious se nyní dočkala i obrovské pozornosti, protože si podniku McGregor všiml a sdílel jej na svém Instagramu před 32 miliony lidí. Přidal i komentář „Wow!“ a emoji slovenské vlajky, pravděpodobně proto, že se mu líbilo doprovodné promo video, kde je i jeho Proper no. Twelve whisky.

Conor McGregor zdieľal na svojom Instagrame bar z Čiernej nad Tisou. Slovenský podnik nesie rovnaký názov ako jeho prezývka
Conor McGregor zdieľal na svojom Instagrame bar z Čiernej nad Tisou. Slovenský podnik nesie rovnaký názov ako jeho prezývka

Video zaznamenalo za pár hodin desetitisíce přehrání na profilu majitele, který tak může očekávat, že se o jeho tradiční domácí kuchyni bude zajímat více lidí, kteří budou mít kolem Černé nad Tisou cestu. Níže si už můžeš prohlédnout samotné promo video z podniku The Notorious, které Conor McGregor sdílel.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

First place in the world named after the king of UFC

Príspevok, ktorý zdieľa Mikuláš Gerenyi (@miki_the_notorious),

Domů
Sdílet
Diskuse